VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

OFFERTE AANVRAGEN

Licht- en kracht installaties

Stroom neemt een steeds belangrijkere plek in binnen uw bedrijf of woning. U wilt dat dit altijd en voldoende voorhanden is en stilstand of ongemak als gevolg van storingen wilt u voorkomen. Voor een veilige, duurzame en storingsvrije installatie is kennis van voorschriften en de vaardigheid om goede kabelberekeningen te maken onontbeerlijk. Net als het toepassen van de meest moderne technieken en duurzaam geproduceerde materialen.

  • Verdeelinrichtingen
  • Kabelgootsystemen
  • Licht- en krachtinstallaties
  • Aarding
  • (Duurzame) Verlichting
  • Nood- en vluchtwegverlichting
  • Domotica

Elektro Woinowski voorziet u van een goed doordacht ontwerp waarmee uw installatie moeiteloos en veilig vermogen levert.

Zwakstroom Installaties

Zwakstroom is elektriciteit van lage spanning. Zwakstroominstallaties wordt bijvoorbeeld toegepast bij; deurbel, intercom, video, klimaatinstallaties en beveiligingsinstallaties. Met de toenemende mogelijkheden neemt zwakstroom een steeds prominentere rol in. Hoewel zwakstroom geen direct gevaar oplevert dient de zwakstroominstallatie uiteraard wel met zorg te worden aangelegd.

Kortom, ook uw zwakstroominstallatie is bij Elektro Woinowski in goede handen. 

Wilt u meer weten over de installaties die wij kunnen leveren en installeren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Elektrische Verwarming

Er bestaat bijna geen grotere luxe dan een verwarmde vloer via vloerverwarming. Geen lelijke radiotoren en geen ongelijkmatig verdeelde hitte meer. Vloerverwarming verwarmt het hele huis en is zelfs aan te leggen in de badkamer voor extra luxe. 

Bij elektrische vloerverwarming van Elektro Woinowski hoort uiteraard een uitstekende service en een gegarandeerd gebruik van Europese kwaliteitsproducten. De klant staat centraal, dus advies is altijd op maat.

In tegenstelling tot vloerverwarming, is plafondverwarming veel minder bekend. Plafondverwarming is eigenlijk weinig anders, zij het dat de warmte vanaf het plafond wordt gegenereerd.

In plaats van verwarmingsbuizen in de vloer, worden de buizen bij plafondverwarming in het plafond verwerkt en verwarmen op die manier de ruimte. De buizen kunnen op verschillende manieren in het plafond verwerkt: boven gipsplaten of in een systeemplafond.

Zoals bij vloerverwarming wordt de ruimte bij plafondverwarming ook gelijkmatig verwarmd: een groot voordeel boven verwarmen met radiatoren. Daarbij kan het regelmatig voorkomen dat er koudere gedeelten in een te verwarmen ruimte ontstaan.

Groot voordeel bij plafondverwarming is ook dat er geen stofcirculatie plaats vindt. Niet alleen een voordeel wat telt voor degenen die daarvoor allergisch zijn, maar voor iedereen die behoefte heeft aan een schone gelijkmatig verwarmde ruimte.

Zonnepanelen

Zonnepanelen Elektro Woinowski

Zonnepanelen, ook wel pv-panelen genoemd, zijn niet alleen duurzaam maar op de lange termijn kunt u de investering in de zonnepanelen ook terugverdienen. Met zonnepanelen wekt u namelijk uw eigen duurzame energie op. Goed voor uw portemonnee, en het milieu!

Bij Elektro Woinowski hanteren we strenge richtlijnen voor de installatie van een zonnesysteem, voor ons is veiligheid en een lange levensduur erg belangrijk!

Heeft u interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Storingen

Een stroomstoring komt vaak op een ongelegen moment. U zit net lekker op de bank een film te kijken en plotseling valt alle stroom uit. Daar zit u dan in het donker, met apparaten die niet meer werken. Het is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Denk aan kabels die doorsmelten of een brand die kan ontstaan. Elektro Woinowski kan u in deze situatie van dienst zijn.

Bij een storing bel dan gelijk met: +31(0)6 40 885 865 !

Direct Bellen

Vertrouwde Partners